Benodigdheden voor 14 koekjes
- 2 eetlepels Baby Alp’s Tahini
- 2,5 eetlepels Baby Alp’s Appelsap Concentraat
- 7 eetlepels olijfolie
- 150gr Baby Alp’s Pannenkoekenmix
Bereidingswijze
- Doe alle ingrediënten (behalve de pannenkoekenmix) in een beslagkom en begin goed te roeren.
- Voeg beetje bij beetje de pannenkoekenmix toe aan de beslagkom.
- Kneed al deze ingrediënten tot een samenhangend deeg.
- Pak de bakplaat en verdeel het beslag in kleine bolletjes. (Let op het deeg kan kruimelen zoals dit op de video is weergegeven, dit is geen enkel probleem. Alleen is het deeg wel kwetsbaarder bij het maken van de vormpjes.)
- Bak de tahini koekjes 15-20min in het midden van de oven (op 175 °C voorverwarmen).
- Haal de goudbruine koekjes uit de oven, laat ze even afkoelen en smullen maar!